SOS Rabarbarowy
SOS rabarbarowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 81 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka rabarbaru, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz SOS Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać cukier i wodę do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z rabarbarem; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar będzie miękki i lekko przezroczysty.
Podawać sosem ciepłym lub schłodzonym.