Sos Presto Marinara

Sos Presto Marinara
Sos Presto Marinara może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na sosy. Za 1,7 dolara za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23 g białka, 17 g tłuszczu i łącznie 531 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 27 minut. Udaj się do sklepu i kup płatki papryki, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 71%, to danie jest całkiem dobre. Wypróbuj sos Marinara, Sos Marinara i Sos Marinara, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Pomidory i płyn przełożyć do miski i delikatnie rozgnieść je rękoma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory śliwkowe, Także W PłyniePomidory śliwkowe, Także W Płynie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Propozycje Porcji: Sałatka I Chrupiące PieczywoPropozycje Porcji: Sałatka I Chrupiące Pieczywo
2
Rozgrzej olej w rondlu, postaw na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycje Porcji: Zielona Sałata I Chrupiący Chleb.Propozycje Porcji: Zielona Sałata I Chrupiący Chleb.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Propozycje Porcji: Zielona Sałata I Chrupiący ChlebPropozycje Porcji: Zielona Sałata I Chrupiący Chleb
3
Dodać cebulę i czosnek i smażyć, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii LubLiście Bazylii Lub
6 Liści Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej6 Liści Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
4
Dodać pomidory z płynem, sos pomidorowy, bazylię, sól i płatki czerwonej papryki, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
1 Funt Linguini, Ugotowany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Funt Linguini, Ugotowany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Linguini, Gotowane Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuLinguini, Gotowane Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Lokalizować Pecorino RomanoLokalizować Pecorino Romano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
W międzyczasie ugotuj makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Odcedzamy makaron i przekładamy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać sos i wymieszać. Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Podawać z zieloną sałatą i chrupiącym pieczywem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
9
Warianty: Sos grzybowy Marinara: Gdy cebula i czosnek zmiękną, dodaj 1/2 funta świeżych, pokrojonych w plasterki grzybów i smaż, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut. Kontynuuj według przepisu jak powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Dodaj 1 puszkę tuńczyka włoskiego, zalaną olejem, łącznie z olejem, po ugotowaniu sosu przez 10 minut i gotuj przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Kiełbasa Sos Marinara: Po zmiękczeniu cebuli i czosnku dodaj 1/2 funta pokruszonej włoskiej kiełbasy (słodkiej lub ostrej) i smaż, mieszając, aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pomidory i dalej postępować zgodnie z przepisem powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawSos
Magazyn