Sos pomidorowy mamy

Sos pomidorowy mamy
Sos pomidorowy mamy jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 94 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś kapiele z bekonu, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorące ciasteczka z kurczaka z białym sosem mamy, Mama ' s Salisbury Steak with Mushroom Gravy {Cookbook of the Month }, oraz Sos pomidorowy mamy-wspomnienia z niedzielnego rodzinnego obiadu.

Instrukcje

1
Kapie bekon ciepła na patelni na średnim ogniu. Wymieszać mąkę do kapiących boczek i gotować, stale mieszając, aż lekko rumiane. Powoli wlać wodę do mieszanki mąki podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
2
Ubijamy pastę pomidorową. Gotować mieszaninę, aż zacznie gęstnieć. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn