SOS Pomidorowo-Miętowy

SOS Pomidorowo-Miętowy
SOS pomidorowo-miętowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów w puszkach, liści mięty, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguine z sosem pomidorowo-miętowym, Klopsiki jagnięce w miętowym sosie pomidorowym, oraz Grillowane przegrzebki z sosem pomidorowo-miętowym i Orzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Wymieszać pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Zdjąć z ognia.
5
Wymieszać z miętą, bazylią i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn