Sos Pomarańczowy

Sos Pomarańczowy
Sos pomarańczowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi ten sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), Pikantne naleśniki pomarańczowe bezglutenowe z sosem jagodowo-pomarańczowym, oraz Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować 1 minutę. Wymieszać skórkę pomarańczową, waniliową i pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn