Sos Pieczarkowy

Sos Pieczarkowy
Sos pieczarkowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie SOS. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, tymianek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, oraz Blini z kurczaka i grzybów w kremowym sosie grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na średnim ogniu w ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać grzyby i gotować, aż uwolnią swój płyn i zaczną brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Dodać tymianek, skórkę i wino; gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
WinoWino
5
Dodać bulion, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
KremKrem
SOSSOS
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn