Sos Pesto

Sos Pesto
Sos Pesto może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 1869 kalorii, 25g białka, oraz 197g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.99 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga orzechów pinii, bazylii, ząbków czosnku i oliwy z oliwek. 328 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi tę przyprawę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Sos Pesto, oraz Sos Pesto.

Instrukcje

1
Podgrzej małą patelnię na małym ogniu. Orzeszki piniowe ugotować na złoty kolor, potrząsając od czasu do czasu. Umieścić w robocie kuchennym z pozostałymi składnikami i proces do gładkiej, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pesto wlać do słoika i przykryć odrobiną oleju, a następnie zamknąć i przechowywać w lodówce. Przechowuje się w lodówce do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia46
Magazyn