Sos Pesto
Sos Pesto może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 1869 kalorii, 25g białka, oraz 197g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.99 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga orzechów pinii, bazylii, ząbków czosnku i oliwy z oliwek. 328 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi tę przyprawę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Sos Pesto, oraz Sos Pesto.
Instrukcje
Podgrzej małą patelnię na małym ogniu. Orzeszki piniowe ugotować na złoty kolor, potrząsając od czasu do czasu. Umieścić w robocie kuchennym z pozostałymi składnikami i proces do gładkiej, a następnie doprawić.
Pesto wlać do słoika i przykryć odrobiną oleju, a następnie zamknąć i przechowywać w lodówce. Przechowuje się w lodówce do dwóch tygodni.