Sos orzechowy żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciabattę, seler, liście szałwii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowa Sałatka Pekan Quinoa z sosem miodowo-pomarańczowym, Czerwona Sałatka z kapusty kuri i buraków z sosem balsamicznym z żurawiny i orzechów pekan parmezan, oraz SOS Malinowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Seler i cebulę ugotować na maśle 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. Wymieszać z żurawiną, pekanami, szałwią, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)