Sos musztardowo-barbecue

Sos musztardowo-barbecue
Przepis na sos musztardowo-barbecue można przygotować w około 25 minut . Ten przepis jest dla 18 osób i kosztuje 26 centów za porcję. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 71 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Dobrze sprawdza się jako sos barbecue. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Ojca . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką bulion wołowy, masło, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Koreański sos barbecue , Pikantny słodki sos barbecue i Łosoś na desce cedrowej z sosem musztardowo-koperkowym .

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15-20 minut lub do momentu połączenia się smaków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Bochenek (1 Funt) Chleba Francuskiego, Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1 Cala1 Bochenek (1 Funt) Chleba Francuskiego, Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1 Cala
2
Zdjąć z ognia, ostudzić.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn