Sos Marinara
Sos Marinara wymaga około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, dostajesz sos, który serwuje 24. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, cukier, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Sos Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, wymieszać wszystkie składniki, aż dobrze wymieszane.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 30 minut do mieszania smaków. Natychmiast użyć sosu lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrozić do 1 roku.