SOS kukurydziany z Chorizo i jabłkami

SOS kukurydziany z Chorizo i jabłkami
Need a dairy free side dish? Dressing z chleba kukurydzianego z chorizo i jabłkami może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jabłka granny smith, seler, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo Cornbread Dressing, Cornbread-Chorizo Dressing, oraz Southwest Cornbread and chorizo Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać muffinki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w 2 (8-calowych kwadratowych) naczyniach do pieczenia. Ostudzić i pokroić w 1-calową kostkę. Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin MixMuffin Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba kukurydzianego w jednej warstwie na 2 (15 - x 10-x 1-cal) Patelnie jellyroll; piec 10 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową. Jeśli na patelni pozostanie mniej niż 3 łyżki kapieli z kiełbasy, dodaj wystarczającą ilość masła, aby uzyskać 3 łyżki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, seler, i marchew na patelni, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż zmiękną. Wymieszać jabłko i gotować 5 minut lub aż zacznie zmiękać. Wymieszać z bulionem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
PieprzPieprz
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BulionBulion
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski; wymieszać kiełbasę, kostki chleba kukurydzianego, jajka i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Przenieś do 9-x 13-calowego natłuszczonego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec, przykryty, w 350 przez 25 minut; odkryć i piec 5 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn