SOS Kokosowo-Orzechowy
SOS kokosowo-orzechowy to bezglutenowe SOS. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, cukier, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie ciasto czekoladowe z sosem kokosowo-orzechowym, Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Sosem Kokosowo-Orzechowym, oraz Pudding ryżowy czekoladowo-kokosowo-orzechowy z sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w średnim, ciężkim rondlu.
Dodać mleko; wymieszać trzepaczką.
Dodać masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę. Ciągle mieszaj.
Wyjąć z ognia; wymieszać z orzechami pekan, kokosem i wanilią.