SOS Kokosowo-Orzechowy

SOS Kokosowo-Orzechowy
SOS kokosowo-orzechowy to bezglutenowe SOS. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, cukier, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie ciasto czekoladowe z sosem kokosowo-orzechowym, Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Sosem Kokosowo-Orzechowym, oraz Pudding ryżowy czekoladowo-kokosowo-orzechowy z sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w średnim, ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mleko; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę. Ciągle mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Wyjąć z ognia; wymieszać z orzechami pekan, kokosem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn