Sos jabłkowy i schab schabowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sosu jabłkowego i kotletów schabowych. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 360 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz koncentrat jabłkowy, sos worcestershire, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sos jabłkowy i schab schabowy, Schab nadziewany jabłkiem w sosie jabłkowym, oraz Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym piekarniku-na patelni na średnim ogniu.
Posypać kotlety solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i przyprawą do drobiu.
Umieścić w gorącym oleju i brązowy po obu stronach.
Skropić sos Worcestershire na kotlety i wlać jabłecznik.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Wyjmij kotlety na talerz i przywróć patelnię do pieczenia na średnim ogniu. Sherry wymieszać na patelni i gotować, aż sos zgęstnieje, często mieszając.
SOS podawać na kotletach.