Sos Imbirowy Sezamowy

Sos Imbirowy Sezamowy
Sos imbirowy sezamowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 42 grosze za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, korzeń imbiru, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj SOS Sezamowo-Imbirowy, Kurczak nerkowca z sezamowym sosem imbirowym, oraz Krewetki i szparagi w sosie imbirowo-sezamowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubij razem sos sojowy, musztarda, olej sezamowy, korzeń imbiru i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn