SOS Henry Bain

SOS Henry Bain
SOS Henry Bain może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Jedna porcja zawiera 1391 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka konserw brzoskwiniowych, mielona musztarda, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Sosem Henry Bain, Hickory Grillowana Wołowina z sosem Henry Bain, oraz Bain-Marie jajecznica z pieczonych pomidorów + kozi ser.

Instrukcje

1
W dużej misce dokładnie zmiksuj konfitury brzoskwiniowe, marmoladę pomarańczową, konfitury jabłkowe, konfitury ananasowe, zmieloną suchą musztardę i przygotowany chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieść mieszaninę do sterylnych pojemników i schłodzić w lodówce do momentu podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn