SOS Fesenjoon
SOS Fesenjoon to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 202 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, jalapeño chili, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s, oraz Sos do Spaghetti nie kupuj sosu w słoiku, gdy możesz łatwo zrobić domowe, a przy użyciu zaledwie kilku składników dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszać czosnek w oliwie z oliwek, aż czosnek jest lekko rumiane i miękkie po naciśnięciu, o 2 protokół.
Zdjąć z patelni. Do patelni, dodać orzechy włoskie; mieszać do tosty, o 6 protokół. W blenderze lub robocie kuchennym, Czyste orzechy włoskie, czosnek, mielone świeże chili jalapeo (do smaku), koncentrat granatu i 3/4 szklanki wody; często zeskrobuj boki pojemnika.
Podawać lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.