SOS Cydr-Rabarbar

SOS Cydr-Rabarbar
SOS cydr-rabarbar może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję sosów. Ten przepis służy 64 i kosztuje 1 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 1 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jabłecznik, rabarbar, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn