SOS Chipotle
Chipotle sos może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury SOS. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 42 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz część porów, chipotle chili, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Grillowany kurczak Chipotle z sosem śmietanowym Chipotle-SRC, Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt, oraz Sos Barbecue Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć chipotles i 2 szklanki gorącej wody.
Odstawić, aż Chipotle będą miękkie, 10 do 15 minut.
Zdjąć i wyrzucić łodygi chili, nasiona i żyły. Należy również wyrzucić moczącą się wodę.
Tymczasem na patelni o grubości 10-12 cali połącz 1 łyżeczkę masła i cebulę. Mieszać często na dużym ogniu, aż cebula kuleje, o 1 minutę.
Dodaj Chipotle i rosół z kurczaka.
Zeskrobać mieszaninę do blendera. Wirować, aż będzie bardzo gładka. Powrót do patelni i mieszać na dużym ogniu, aż gotuje się, o 3 protokół, następnie dodać sok z cytryny i pozostały masło.
Wyjąć z ognia i mieszać, aż masło się rozpuści. Doprawić do smaku solą. Stosować na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.