Sos Boloński Z Indyka
Sos boloński z indyka może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka spaghetti, wina, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crockpot Turkey Bolognese Pasta Sauce, Slow Cooker Indyk Sos Do Makaronu Bolognese, oraz Slow Cooker Indyk Kiełbasa Sos Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować indyka, cebula, czosnek, marchew, bazylia i jalapeno aż indyk będzie brązowy.
Wlać mleko, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o jedną trzecią. Wymieszać z winem i ponownie zmniejszyć.
Wlać pomidory i pastę pomidorową i dusić jeszcze 3 godziny.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym i top z parmezanem.