Sos BBQ z czerwonej fasoli i galaretki

Sos BBQ z czerwonej fasoli i galaretki
Czerwona fasola i galaretka sos BBQ może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Za $1.99 za porcję, dostajesz sos, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 503 kalorii, 22g białka, oraz 20g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka oleju z pestek winogron, wywaru z kurczaka, granulowanego czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 58%. Tequila-pomarańczowe burrito z kurczaka BBQ z ostrym serem Cheddar, fasolką po bretońsku i czerwoną kapustą, Sos Bbq Z Czerwonego Wina, oraz Grillowane szaszłyki wieprzowe z wędzonym czerwonym sosem curry BBQ są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Ubij wszystkie składniki razem w misce i odstaw na bok, aż będą potrzebne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
W garnku o pojemności 2 galonów na dużym ogniu dodaj olej z pestek winogron oraz cebulę, pieprz i seler. Gotuj, aż cebula stanie się przezroczysta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj fasolę, czosnek i andouille i gotuj jeszcze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Wyjmij z pieca i dodaj tymianek, pietruszkę, przyprawę Cajun i wywar z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
5
Wlej całą mieszankę fasoli do naczynia żaroodpornego i dodaj galaretkę z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij z piekarnika i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Opcje podawania: tarty ser można dodać przed pieczeniem lub przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSos
Magazyn