Czerwona fasola i galaretka sos BBQ może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Za $1.99 za porcję, dostajesz sos, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 503 kalorii, 22g białka, oraz 20g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka oleju z pestek winogron, wywaru z kurczaka, granulowanego czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 58%. Tequila-pomarańczowe burrito z kurczaka BBQ z ostrym serem Cheddar, fasolką po bretońsku i czerwoną kapustą, Sos Bbq Z Czerwonego Wina, oraz Grillowane szaszłyki wieprzowe z wędzonym czerwonym sosem curry BBQ są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Ubij wszystkie składniki razem w misce i odstaw na bok, aż będą potrzebne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka Oreo
2
W garnku o pojemności 2 galonów na dużym ogniu dodaj olej z pestek winogron oraz cebulę, pieprz i seler. Gotuj, aż cebula stanie się przezroczysta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)