Sos Barbecue Cherry-Zinfandel

Sos Barbecue Cherry-Zinfandel
Sos Barbecue Cherry-Zinfandel to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 357 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, lekko brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sos Barbecue Wiśniowy, Sos: Wiśniowy Sos Barbecue, oraz Domowy Wiśniowy Sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek wlać do średniego rondla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż kuleje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj Zinfandel, ketchup, wiśnie, ocet, Worcestershire, brązowy cukier, musztarda, imbir, czarny pieprz, nasiona anyżu i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zacznie lekko zagęszczać, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
RamięRamię
ZinfandelZinfandel
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Lekko ostudzić.
5
Wlać mieszaninę do blendera i dodać 2 łyżki. sok z cytryny; wirować, aż będzie bardzo gładka. Smak i dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby. Stosować w temperaturze pokojowej lub ciepłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn