Sos Barbecue Cherry-Zinfandel

Sos Barbecue Cherry-Zinfandel
Sos Barbecue Cherry-Zinfandel to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 357 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, lekko brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sos Barbecue Wiśniowy, Sos: Wiśniowy Sos Barbecue, oraz Domowy Wiśniowy Sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek wlać do średniego rondla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż kuleje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj Zinfandel, ketchup, wiśnie, ocet, Worcestershire, brązowy cukier, musztarda, imbir, czarny pieprz, nasiona anyżu i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zacznie lekko zagęszczać, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
ZinfandelZinfandel
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Lekko ostudzić.
5
Wlać mieszaninę do blendera i dodać 2 łyżki. sok z cytryny; wirować, aż będzie bardzo gładka. Smak i dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby. Stosować w temperaturze pokojowej lub ciepłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn