SOS Balsamiczno-Figowy

SOS Balsamiczno-Figowy
SOS balsamiczno-figowy może być właśnie sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 56 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić pierwsze 5 składników do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego, i gotować na wolnym ogniu 6 do 7 minut lub aż mieszanina jest zmniejszona o połowę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać z koniakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
3
Podawać na ciepło.
4
Uwaga: do celów testowych użyliśmy 20-letniego octu balsamicznego Alessi starzonego w drewnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn