SOS Ajerkoniak

SOS Ajerkoniak
SOS ajerkoniak to bez nabiału przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 78 kalorii. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako napój. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśniki ajerkoniak z sosem żurawinowym, Budyń z chleba migdałowego z sosem Ajerkoniakowym, oraz Przyprawiona Szarlotka z sosem Ajerkoniakowym.

Instrukcje

1
W podwójnym kotle połącz mąkę, cukier i sól. Stopniowo mieszaj ajerkoniak, aż będzie gładki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
AjerkoniakAjerkoniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn