Sos żurawinowy z Ginem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu żurawinowego z Ginem. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 98 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przez 3-in. pasek skórki pomarańczowej, jagód jałowca, mielonej kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), Sos Żurawinowy, oraz Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żurawinę, cukier, gin, kolendrę, jagody jałowca i skórkę pomarańczową w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając i gotować, aż jagody pękną, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia, ostudzić i schłodzić.