Sorbet żurawinowy i Lillet Rouge

Sorbet żurawinowy i Lillet Rouge
Sorbet z żurawiną i Lillet Rouge może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 219 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowaną wodę, sok z cytryny, lillet rouge i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Picie w sezonie: Lillet Rouge i koktajl Wiśniowy, Sorbet Żurawinowy, oraz Sorbet Żurawinowy.

Instrukcje

1
Żurawinę i wodę połączyć w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować pod przykryciem, aż żurawina pop i płyn stanie się syropowaty, około czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia, wymieszać z cukrem i ostudzić przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Przecieru w zanurzeniu lub blenderze w partiach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlej przez drobny sitko siatkowe, aby usunąć włókna i nasiona. Nie naciskaj syropu przez sitko - włókna spadną. Wystarczy wstrząsnąć tam iz powrotem nad miską, aż syrop przejdzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszaj sok z cytryny, skórkę i Lillet Rouge.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6
Dodać sól do smaku, następnie przykryć i schłodzić bazę w lodówce do bardzo zimnego, trzy do czterech godzin. Ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
7
Podawać jako miękkie służyć, lub przenieść do zamrażarki na dwie lub trzy godziny do stwardnienia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn