Sorbet Z Kantalupy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu z Kantalupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 248 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kantalupy, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sorbet Z Kantalupy, Sorbet Z Kantalupy Brzoskwiniowej, oraz Sorbet Arbuzowo-Kantalupowy.
Instrukcje
Doprowadzić 3 szklanki wody i cukru tylko do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Przetwarzać syrop cukrowy i kantalupę, partiami, w blenderze, aż będzie gładka. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki maszyny do lodów o pojemności 1 galona i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.