Sorbet Tropikalny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tropikalnego sorbetu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 204 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Mieszanka mleka kokosowego, jasnego syropu kukurydzianego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sorbet Tropikalny Last Minute, Sorbet Guanabana z owocami tropikalnymi, oraz sorbet kokum lub sok kokum, jak zrobić sorbet kokum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier i 2/3 szklanki wody w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 4 minuty. Mieszać aż cukier się rozpuści; całkowicie ostudzić.
Połącz syrop, ananas i pozostałe składniki w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Odcedzić mieszaninę przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Wlać do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżkę włożyć do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do uzyskania jędrności.