Sorbet Różowy Grejpfrutowy
Sorbet różowy grejpfrutowy to bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.05 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pernod, wodę, naprężony sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Różowy Grejpfrut-Estragon, Sorbet Campari Różowy Grejpfrut, oraz Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i cukier w małym rondlu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Mieszaj, aż cały cukier się rozpuści. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Połącz syrop z sokiem grejpfrutowym, 1 łyżeczką Grenadyny, 4 łyżkami soku z cytryny i Pernod. Spróbuj. Teraz w razie potrzeby dodaj więcej soku z cytryny to zależy od kwasowości wszystkich owoców. Pamiętaj, że ten sorbet nie powinien być zbyt słodki.
Dodaj więcej Grenadyny, jeśli chcesz to być pinker.
Schłodzić mieszaninę przez 2 godziny, a następnie zamrozić w maszynie do lodów, zgodnie z instrukcjami producenta.