Sorbet Jagodowy
Sorbet jagodowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, truskawki, sok winogronowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sorbet Jagodowy Arbuzowy, Sorbet arbuzowo-jagodowy, oraz Sorbet Bananowo-Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść truskawki i maliny w blenderze lub robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Wlać mieszankę owoców do sitka z drucianej siatki; nacisnąć tylną łyżką po bokach Sitka, aby wycisnąć sok. Wyrzucić miąższ i nasiona pozostające w sitku.
Połączyć sok owocowy, sok winogronowy i słodzik; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Przykryć i zamrozić, aż mieszanina będzie prawie twarda.
Rozbić zamrożoną mieszaninę na duże kawałki i umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces do puszystego, ale nie rozmrożone.
Podawać natychmiast, lub przykryć i zamrozić.