Sorbet Czekoladowo-Miętowy

Sorbet Czekoladowo-Miętowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu czekoladowo-miętowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jasny syrop kukurydziany, wodę, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sorbet Cytrynowo-Miętowy, Sorbet z czarnej porzeczki i mięty, oraz Sorbet Papajowo-Miętowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty lub aż cukier się rozpuści, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść kakao i czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać gorącą mieszaninę cukru na mieszaninę czekolady; odstawić 2 minuty. Wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z olejkiem miętowym. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 4 godziny lub do uzyskania twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn