Sorbet Ananasowo-Pomarańczowy
Sorbet ananasowo-pomarańczowy wymaga ok. 27 minut od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 13. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cytryny, sok z cytryny, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Ananas Pomarańcz Sorbet, Sorbet Ananasowy, oraz Sorbet Miodowo-Ananasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrożnie usuń skórkę z pomarańczy i cytryny za pomocą obieraczki do warzyw, unikając białej, treściwej części skórki.
Połącz paski wody i cytrusów w rondlu; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 minuty.
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
Usunąć paski cytrusów z wody; wyrzucić paski.
Soki połączyć w misce. Wymieszać z wodą cytrusową i mlekiem. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do momentu, gdy będzie twardy.