Sopa Seca de Fideo (gniazda anielskich włosów w stylu meksykańskim)

Przepis Sopa Seca de Fideo (Meksykańskie Anielskie gniazda włosów) można zrobić w około 30 minut. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 388 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka anielskich gniazd, bulionu z kurczaka, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sopa Seca de Fideo, Sopa Seca de Fideo z Tomatillos, oraz Ryż Po Meksykańsku (Sopa Seca).
Instrukcje
Brązowe gniazda włosów kątowych: Wybierz patelnię z pokrywką, w której gniazda anielskich włosów będą ciasno pasować do jednej warstwy(około 9 lub 10 cali szerokości, w zależności od marki używanych gniazd anielskich). Na patelni rozgrzać olej, aż się rozpali.
Pracując partiami, smażyć gniazda anielskich włosów wermiszelowych po obu stronach w gorącym oleju, aż do uzyskania złotego koloru.
Podsmaż cebulę, dodaj pomidory, bulion:
Dodać posiekaną cebulę na patelni i smażyć, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać pokrojone pomidory.
Dodać bulion z kurczaka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Gotuj Anielskie gniazda włosów w gotującym się bulionie: Przynieś mieszankę bulionu na wolnym ogniu. Gdy rosół się gotuje, umieść rumiane Anielskie gniazda włosów lub wermiszel w jednej warstwie na patelni, zagnieżdżone w bulionie. Gniazda powinny pokrywać całą patelnię. Odwróć je w bulionie, aby były zwilżone ze wszystkich stron. Przykryć i gotować, aż wermiszel nasiąka płyn, o 5 protokół.
Jeśli po 5 minutach wierzch wermiszelu jest suchy, Odwróć pojedyncze Anielskie gniazda włosów i gotuj minutę dłużej.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.