Solone Ciasteczka Karmelowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj solone ciasteczka karmelowe. Ten deser ma 415 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 718 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Solone Ciasteczka Karmelowe Vs Solone Ciasteczka Karmelowe, Solone ciasteczka karmelowe, oraz Solone Ciasteczka Karmelowe.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło i mąka 9 x 12 x 1-calowa blacha do pieczenia.
Rozpuść masło, 8 uncji kawałków czekolady i niesłodzoną czekoladę razem w średniej misce ustawionej nad gotującą się wodą. Pozostaw do ostygnięcia na 15 minut. W dużej misce wymieszaj (Nie ubijaj) jajka, kawę, wanilię i cukier. Wymieszaj czekoladę z mieszanką jajeczną i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W średniej misce przesiej razem 1/2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli i dodaj do masy czekoladowej. Wrzuć pozostałe 6 uncji kawałków czekolady i pozostałe 2 łyżki mąki do średniej miski i dodaj je do masy czekoladowej.
Rozłóż równomiernie na przygotowanej patelni.
Piecz przez 35 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Nie przesadzaj!
Gdy tylko ciasteczka wyjdą z piekarnika, umieść słoik sosu karmelowego bez pokrywki w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj, aż będzie nalewany. Mieszaj, aż będzie gładka.
Skrop karmelem równomiernie gorące ciasteczka i posyp solą morską. Całkowicie ostudzić i pokroić na 12 batonów.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasteczka można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.