Sole Meuniere z balsamicznym sosem z brązowego masła
Sole Meuniere z balsamicznym sosem z brązowego masła może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Za 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 524 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka cytryny, soli i pieprzu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sole Meuniere z balsamicznym sosem z brązowego masła, Sole Meuniere Z Sosem Kaparowym Z Rumianego Masła, oraz Filet Z Soli Z Sosem Różanym Z Brązowego Masła.
Instrukcje
1
Moczyć filety w mleku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
2
Wyjmij z mleka i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
3
Dopraw filety solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Rozgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu w każdej z 2 dużych patelni do smażenia, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
5
Włóż mąkę do płytkiego naczynia i dopraw solą i pieprzem. Pogłębiaj filety w mące, strząsając nadmiar mąki. Zanurz filety z powrotem w mleku, a następnie ponownie w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Mleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Umieść filety na patelniach do smażenia i gotuj na średnim ogniu przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż będą złotobrązowe i chrupiące.
7
Przełóż filety z patelni na półmisek, posyp natką pietruszki.
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy Na Sole. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
Daily August Pinot Noir otwiera subtelny zapach czarnej wiśni i jagód w połączeniu z pysznym aromatem cassis i czerwonej papryki. W ustach prezentuje się jako świeży i owocowy z napięciem na podniebieniu i delikatną długością. Jest to elegancki wyraz Rheingau Pinot Noir.