Soczysty Pieczony Indyk
Soczysty pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 595 kalorii, 60g białka, oraz 38g tłuszczu na porcję. Za 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Taste Of Home ma 89 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Soczysty Pieczony Indyk, Soczysta Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Soczysty pieczony indyk z sosem klonowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze sześć składników w małej misce; wymieszaj, aby uzyskać gładką pastę.
Posmaruj wewnątrz i na zewnątrz indyka. Przykryj lub umieść w 2-gal. zamykana plastikowa torba; przechowywać w lodówce przez 1-24 godziny.
Umieść indyka na ruszcie na dużej brytfannie.
Umieść cebulę, seler i pietruszkę w jamie indyka.
Rozłóż masło między nogami a ciałem. Zwiąż podudzia razem.
Wlać bulion i wodę do garnka.
Piec bez przykrycia w 325° przez 3-1 / 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 185°, często fastrygując.
Wyjmij z piekarnika; wyrzucić boczek.
Odstaw na 20 minut przed rzeźbieniem. W razie potrzeby zagęścić soki z patelni na sos.