Soczyste i pikantne Ceviche
Soczyste i pikantne Ceviche wymaga około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 92 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz awokado, kolendrę, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Spicy Juicy Lucy-Fer Sliders, Pikantne Ceviche Z Krewetkami, oraz Pikantne Meksykańskie Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę owoców morza i sok z limonki razem w dużej, niemetalicznej misce; odstawić 10 protokół. Złóż pokrojone w kostkę pomidory i cebulę; przykryć i przechowywać w lodówce 30 protokół.
Ubić razem sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, pasta pomidorowa, pieprz cayenne, kminek, chili w proszku, i sól w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Po 30 minutach delikatnie wymieszać połowę mieszanki pasty pomidorowej z mieszaniną owoców morza. Przykryj pozostałą mieszaninę pasty pomidorowej i mieszaninę owoców morza. Wróć do lodówki na 30 minut.
Po kolejnych 30 minutach delikatnie wymieszać pozostałą mieszaninę pasty pomidorowej do ceviche, przykryć i przechowywać w lodówce kolejne 30 minut.
Delikatnie wymieszać kolendrę i pokrojone w kostkę awokado do ceviche przed podaniem.