Soczyste i pikantne Ceviche

Soczyste i pikantne Ceviche
Soczyste i pikantne Ceviche wymaga około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 92 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz awokado, kolendrę, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Spicy Juicy Lucy-Fer Sliders, Pikantne Ceviche Z Krewetkami, oraz Pikantne Meksykańskie Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mieszankę owoców morza i sok z limonki razem w dużej, niemetalicznej misce; odstawić 10 protokół. Złóż pokrojone w kostkę pomidory i cebulę; przykryć i przechowywać w lodówce 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Owoce MorzaMieszane Owoce Morza
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić razem sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, pasta pomidorowa, pieprz cayenne, kminek, chili w proszku, i sól w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Po 30 minutach delikatnie wymieszać połowę mieszanki pasty pomidorowej z mieszaniną owoców morza. Przykryj pozostałą mieszaninę pasty pomidorowej i mieszaninę owoców morza. Wróć do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Po kolejnych 30 minutach delikatnie wymieszać pozostałą mieszaninę pasty pomidorowej do ceviche, przykryć i przechowywać w lodówce kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Delikatnie wymieszać kolendrę i pokrojone w kostkę awokado do ceviche przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn