Soczyste Ciasto Lemoniadowe
Soczyste ciasto Lemoniadowe wymaga około 2 godziny od początku do końca. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka masła, liści mięty, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 303 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Soczyste Ciasto Lemoniadowe, Soczyste Ciasto Cytrynowe, oraz Soczyste Ciasto Cytrynowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar 2 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Dodać ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu, używając wody, oleju i jaj i dodając 1/2 szklanki lemoniady pić mix.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki lukier z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania, a następnie na średniej prędkości 2 do 3 minut, aż puszysty. (Jeśli lukier jest zbyt gęsty, dodaj 1 do 2 łyżeczek więcej śmietany.)
Na talerzu umieścić 1 warstwę ciasta; rozprowadzić lukrem. Wierzch drugą warstwą ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałym lukrem.
Dekoruj skórką cytryny i miętą.