Soczewica Kolumbijska
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Kolumbijska soczewica może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 263 kalorie, 13g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka wody, pomidor, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, Aji (Salsa Kolumbijska), oraz Guacamole Kolumbijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć soczewicę, woda, pomidor, cebula, kminek, sól, i olej roślinny w garnku na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać w wrzeniu, aż soczewica są miękkie, o 30 protokół.
Dodać ziemniaki i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół więcej.