Soczewica cytrynowa z czarnymi oliwkami

Soczewica cytrynowa z czarnymi oliwkami
Soczewica cytrynowa z czarnymi oliwkami wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, marchewkę, gałązkę tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 17 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, Oliwki Z Kopru Włoskiego Cytrynowego, oraz Cytrynowa Sałatka ziemniaczana z oliwkami, kukurydzą i nerkowcami.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 7 składników, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Aby przygotować soczewicę, połącz wodę i kolejne 5 składników (woda przez rozmaryn) w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 18 minut lub aż soczewica są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
SoczewicaSoczewica
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Odcedzić; wyrzucić tymianek i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Umieścić mieszaninę soczewicy w dużej misce; wymieszać pomidora, oliwki, pietruszka, i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SoczewicaSoczewica
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać sos na mieszaninę soczewicy; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn