Snickerdoodle Cookie Bark
Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, cukru, łyżki mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Najlepsze Ciasteczka Snickerdoodle, Jedyne Ciastko Snickerdoodle, Które Musisz Znać, oraz Snickerdoodle Cookie.
Instrukcje
Ustaw stojak do dolnej części środkowej piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. Linia heavy duty 13×18 cala blacha do pieczenia z folią nonstick lub pergaminem paper.In miskę miksującą, energicznie ubić białka aż do uzyskania bardzo spienionej piany. Stopniowo ubijaj cukier, następnie ubijaj roztopione masło i wanilię, aż będzie gładka.
Ubić sól, proszek do pieczenia i cynamon, a następnie ubić tłuste mleko w proszku.
Dodać mąkę i wymieszać, aż będzie gładka.Opróżnij ciasto na wyłożoną blachę ciastek i rozprowadź tak cienko, jak to możliwe, za pomocą łyżki lub skrobaka.
Wymieszać cynamon z cukrem i równomiernie posypać wierzchem. Jeśli używasz orzechów pekan, posyp je na wierzchu.
Piec w dolnej części piekarnika przez 17-20 minut, sprawdzając na 17 minut. Krawędzie powinny być brązowe, ale nie przypalone.
Wyjąć z piekarnika. Za pomocą noża do pizzy lub noża, natychmiast pokroić na kawałki bez oddzielania-chcesz odłamki, podobne do tego, co można dostać, jeśli co orzechowe kruche.
Niech ostygnie całkowicie. Jeśli pozostało Ci kilka grubych, żujących, kawałków, zwróć je do piekarnika i piecz w temperaturze 250 przez 20 minut, a następnie ponownie ostudzić. Jeśli twoje ciasto jest wystarczająco cienkie za pierwszym razem, nie powinieneś potrzebować drugiego pieczenia.