Snap Pea and Pea Shoot Stir-Fry with Gingery Orange Sauce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Snap Pean i groch strzelać Stir-Fry z sosem Gingery Orange spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 77 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.6 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, Sriracha, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Smażony kurczak z brokułami i groszkiem + wideo, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Rozgrzać wok lub duże, ciężkie patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej rzepakowy do patelni, wirując, aby płaszcz.
Dodać paprykę i groszek; smażyć 2 minuty. Wymieszać mieszaninę soku; gotować 1 minutę lub aż będzie gęsty i bąbelkowy, stale mieszając. Wierzch z pędami grochu.