Smoky Sausage & Pepper Skillet
Jeśli masz w pobliżu 30 minut do spędzenia w kuchni, Smoky Sausage & Pepper Skillet może być świetny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 38g tłuszczu i w sumie 604 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,19 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, cebulę, majeranek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia ziemniaczano-pieprzowa z dymnym stekiem, Patelnia ziemniaczano-pieprzowa z dymnym stekiem, oraz Patelnia ziemniaczano-pieprzowa z dymnym stekiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni brązowa kiełbasa na średnim ogniu.
Wyjmij łyżką cedzakową; odcedź na ręcznikach papierowych.
Dodaj zieloną paprykę i cebulę na tę samą patelnię; gotuj i mieszaj, aż warzywa będą chrupiące.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, mleko, pietruszkę, majeranek i pieprz, aż się połączą; wymieszać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty lub do zgęstnienia sosu.
Włóż kiełbasę na patelnię;podgrzej. Mieszaj ser, aż się zmiksuje.