Smokin ' Potato Salad

Smokin ' Potato Salad
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Smokin ' Sałatka ziemniaczana może być doskonały przepis, aby spróbować. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, cebula, seler i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Smokin ' Potato Salad, Smokin 'Hoppin' John, oraz Smokin ' Macaroni and Cheese.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Dobrze naoliwić ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pokrój ziemniaki wzdłuż na plastry o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Umieść ziemniaki w misce i dodaj olej, paprykę i dopraw 2 łyżeczkami soli i 2 łyżeczkami pieprzu. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść ziemniaki na grillu i gotuj, aż lekko nadmuchane i ładnie złociste z obu stron, 20 do 30 minut, obracając o 90 stopni po 5 minutach i odwracając i powtarzając po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Pokroić w kostkę na kawałki 3/4 do 1 cala.
7
W dużej szklanej misce dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki, seler, czerwoną cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
ZiemniakZiemniak
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
W średniej szklanej misce dodaj kwaśną śmietanę, majonez, musztardę, 1 łyżeczkę soli, 2 łyżeczki pieprzu, kapary i sok z cytryny. Dostosuj sól, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
KaparyKapary
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Złożyć mieszaninę majonezu do mieszaniny ziemniaków, przykryć i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut. Wymieszać i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PrzyprawyPrzyprawy
ZiemniakZiemniak
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn