Smażony Szpinak Z Rustykalnymi Puree Ziemniaczanym

Smażony szpinak z rustykalnymi puree ziemniaczanym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pieprz, sól, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Rustykalne Ziemniaki Puree Czosnkowe, Kotlety wieprzowe w kremowym sosie szampańskim z rustykalnymi puree czosnkowym, oraz Puree Ziemniaczane Z Podsmażonymi Porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu umieścić ziemniaki i 1 ząbek czosnku i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, 10 minut lub do przetargu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czerwona papryka, i mielony czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj szpinak, bulion, i pokruszony czerwony pieprz; przykryć i gotować 3 protokół. Dobrze wymieszać.
Dodać mleko, spread, sól, i czarny pieprz do ziemniaków; beat z mikserem na średniej prędkości przez 1 minutę lub aż grubo puree.
Podawać mieszankę szpinaku na puree ziemniaczanym.
Posypać równomiernie parmezanem.