Smażony pstrąg rzeczny z plackami kukurydzianymi i Coulisami z czerwonej papryki

Smażony pstrąg rzeczny z plackami kukurydzianymi i Coulisami z czerwonej papryki
Smażony pstrąg rzeczny z plackami kukurydzianymi i Coulis z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1004 kalorii, 81g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażone na patelni ravioli Hummus z Coulis z czerwonej papryki, Tortillan kukurydziany i wegetariańskie stosy z Red Pepper Coulis, oraz A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem.

Instrukcje

1
W dużym, płytkim naczyniu przykryć filety z pstrąga mlekiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut lub do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
W robocie kuchennym pulsuj krakersy do drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Przełożyć okruchy na duży talerz i wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
Podgrzać bardzo dużą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
6
Filety z pstrąga wyjąć z mleka i doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać filety w mieszaninie Cracker-crumb i dodać do patelni, strona skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Do WiązaniaDo Wiązania
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj masło i przechylić patelnię do stopienia i równomiernie rozprowadzić. Gotować pstrąga na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Ułożyć ciepłe placki kukurydziane z grilla na talerzach i ułożyć filety z pstrąga na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
9
Udekoruj pieczonym Coulis z czerwonej papryki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn