Smażony pstrąg rzeczny z plackami kukurydzianymi i Coulisami z czerwonej papryki

Smażony pstrąg rzeczny z plackami kukurydzianymi i Coulis z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1004 kalorii, 81g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażone na patelni ravioli Hummus z Coulis z czerwonej papryki, Tortillan kukurydziany i wegetariańskie stosy z Red Pepper Coulis, oraz A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem.
Instrukcje
W dużym, płytkim naczyniu przykryć filety z pstrąga mlekiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut lub do 30 minut.
W robocie kuchennym pulsuj krakersy do drobnych okruchów.
Przełożyć okruchy na duży talerz i wymieszać z mąką.
Podgrzać bardzo dużą patelnię.
Filety z pstrąga wyjąć z mleka i doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać filety w mieszaninie Cracker-crumb i dodać do patelni, strona skóry w dół.
Dodaj masło i przechylić patelnię do stopienia i równomiernie rozprowadzić. Gotować pstrąga na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół na stronie.
Ułożyć ciepłe placki kukurydziane z grilla na talerzach i ułożyć filety z pstrąga na wierzchu.
Udekoruj pieczonym Coulis z czerwonej papryki i podawaj.