Smażony Krokodyl z imbirem i dymką

Smażony Krokodyl z imbirem i dymką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego Krokodyla z imbirem i dymką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 633 kalorie, 57g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.15 za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dymkę, sos ostrygowy, czosnek - lub, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Krokodyl z pikantnym sosem z Czarnej Fasoli, Thai krewetka, imbir & spring onion stir-fry, oraz Smażyć pokrojoną w plasterki wieprzowinę z młodym imbirem i dymką-w grupie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mięso krokodyla i sodę oczyszczoną, aby zmiękczyć mięso. Pozostawić w temperaturze pokojowej na 15 minut, a następnie dokładnie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KrokodylaMięso Krokodyla
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Odcedzić i poklepać suche mięso papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn