Smażony groszek Snap, papryka i grzyby Shitake

Smażony groszek Snap, papryka i grzyby Shitake
Smażony groszek, papryka i grzyby Shitake to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 138 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tamari, grzyby shitake, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażony groszek i grzyby z sosem rybnym i bazylią, Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulką, oraz Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulką dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn