Smażony groszek i małe ziemniaki
Smażony groszek i małe ziemniaki to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 199 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, groch w strąkach, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Smażony groszek i szynka, Smażone Szparagi Z Groszkiem, oraz Smażony Groszek Śnieżny.
Instrukcje
W rondlu 4-quart przykryć ziemniaki osoloną zimną wodą o 1 cal i gotować na wolnym ogniu 10 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie, gdy Przekłute ostrym nożem.
Ziemniaki osuszyć w durszlaku. Ziemniaki można gotować 1 dzień wcześniej i schłodzić przed schłodzeniem w zamykanej plastikowej torbie. Doprowadzić ziemniaki do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
Skorupa groszek, jeśli używasz świeżego i przyciętego groszku cukrowego. Na dużej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i smażyć wszystkie warzywa, często mieszając, aż trzaski cukru są chrupiące-przetargu i ziemniaki są podgrzewane przez, o 4 protokół. Doprawić warzywa solą i pieprzem.