Smażone warzywa korzeniowe z sosem sojowym i miodem
Smażone warzywa korzeniowe z sosem sojowym i miodem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 142 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, marchew, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, Miód Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie.
Instrukcje
1
Połącz sos sojowy, miód, olej sezamowy, imbir i sok z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijamy widelcem i odstawiamy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Rozgrzać olej w dużej pokrywce sauté patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj marchew, buraki i słodkie ziemniaki. Wrzucić do herbu z olejem, przykryć, i gotować, potrząsając patelnię i zdejmując pokrywkę mieszać od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, ale nie papkowate, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać mieszankę sosu sojowego i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje i warzywa są pokryte sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Zdjąć z ognia, wymieszać z shiso, doprawić do smaku solą i podawać.