Smażone Szparagi
Smażone szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, grubo maślane okrągłe krakersy, olej canolan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Szparagi Smażone Na Patelni, Smażone Szparagi, oraz Wymieszać Smażone Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić około 2 cale wody do wrzenia w rondlu.
Dodać szparagi i gotować przez około 3 protokół.
Rozgrzać tyle oleju, aby pokryć dno dużej ciężkiej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Ubić jajko w małej misce i umieścić okruchy krakersów w osobnej misce.
Kawałki szparagów zanurzyć w jajku, a następnie obłożyć okruchami krakersów. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Obracaj się często, aby uzyskać równomierne gotowanie. Jeśli brązowieją się zbyt szybko, zmniejsz trochę ciepło.
Przed podaniem osuszyć na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu.